Se amestecă făina cu praful de copt într-un bol mare. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă folosind mixerul cu paletele de batere, la început la viteză mică, apoi la viteză maximă, până se obțin firimituri de aluat omogen. Jumătate din cantitate se presară în tava de copt și se apasă, pentru a forma o foaie de aluat. Se precoace pentru aproximativ 15 minute.
Durată de coacere: despre 15 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Smântâna se amestecă împreună cu laptele, zahărul, zahărul vanilinat și ouăle, într-un bol, folosind mixerul cu paletele de batere, la viteză mică. Se încorporează amidonul, iar crema astfel obținută se toarnă peste aluatul din tavă. Restul aluatului sfărâmicios se împarte în trei. O treime se amestecă împreună cu nuca de cocos, o altă treime cu migdalele, iar ultima treime cu cacao și, eventual, cu o lingură de lapte. Cele trei tipuri de aluat sfărâmicios se presară peste cremă, fie în pătrate, fie în dungi. Se coace timp de 35 de minute.
Durată de coacere: despre 35 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Rețete asemănătoare
Plăcintă
Plăcintă
Plăcintă