Flag

Placintă cu unt clasică

despre 15 bucăți
Medie
40
Pentru Paște, optaţi pentru o plăcintă cu unt clasică, tradițională
În spiritul sărbătorilor de Paște, răsfățați-vă familia și prietenii cu o placintă clasică, o rețetă ce combină armonios untul, aroma şi gustul zahărului vanilinat și migdalele mărunțite. Această combinație clasică reuşeşte să fie simplă şi sofisticată în acelaşi timp.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Bateți 250 ml de frișcă și întindeți-o imediat după coacere peste prăjitură. Plăcinta cu unt se servește cel mai bine proaspătă. Ea poate fi congelată, dar înainte de servire trebuie reintrodusă la cuptor și coaptă puțin.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare