Într-un vas se amestecă ouăle cu zahărul, se adaugă uleiul și laptele și la final se adaugă făina și amoniul stins cu lămâie.
Se împarte aluatul în 4 bucăți și se coc 4 foi pe spatele tăvii, în partea din mijloc a cuptorului.
Se ard 300 g de zahăr. Se amestecă ouăle cu zahărul și se adaugă nuca măcinată, făina și laptele și se pun pe foc peste zahărul ars. Crema astfel preparată se fierbe până se îngroașă ca o smântână. Se ia de pe foc, se adaugă untul și se mai pune pe foc 5-7 minute. Se lasă la răcit.
Crema se împarte în 3 părți și se așează peste fiecare foaie.
Se pun plicurile de glazură într-un vas cu apă fierbinte timp de 5 minute până se înmoaie glazura, se taie colțul plicului și se ornează prăjitura.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri