Se unge forma de copt. Cuptorul se preîncălzește.
Făina şi praful de copt se amestecă într-un vas. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă totul folosind spiralele de frământat ale mixerului, la început la viteză mică, apoi la viteză mare până ce se obține o compoziție omogenă (nu frământați mai mult decât este necesar, deoarece va începe să se lipească!). Din aluatul obținut se formează, pe un blat tapetat cu făină, un rulou care se pune apoi în forma de copt și se întinde.
Toate ingredientele, până la afine, se amestecă cu mixerul într-un vas. Compoziția obținută se întinde peste aluat, iar deasupra se presară afinele.
Făina se pune într-un vas. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă toate laolaltă până se obține un aluat sfărâmicios. Acesta se presară peste afine, apoi forma de copt se introduce în cuptor, în partea de mijloc a acestuia.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 45 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Prăjitura se lasă la răcit în tavă, pe un grătar de bucătărie. Înainte de servire, se decorează cu zahăr pudră.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri