1. Se mixează ouăle și apa, la viteză maximă. Se adaugă treptat zahărul, zahărul vanilinat și se amestecă în continuare, pentru aproximativ 2 minute, până se obține o masă compactă.
2. Făina, amidonul și praful de copt se adaugă împreună, treptat, în compoziția de mai sus, amestecând ușor.
3. Se toarnă aluatul într-o formă de 30x40 cm unsă și tapetată cu hârtie de copt și se introduce la cuptor.
După coacere, se îndepărtează hârtia de copt și se lasă blatul la răcit. Se taie în două bucăți, longitudinal.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 30 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
1. Se taie în jumătate feliile de portocale. Se pune gelatina cu 5 linguri de apă și se lasă 10 minute.
2. Se amestecă brânza dulce cu zahărul, zahărul vanilinat, coaja și zeama de lămâie. Gelatina se încălzește pe bain-marine până se dizolvă complet și se adaugă în compoziția de brânză.
3. Frișca se prepară conform instrucțiunilor de pe plic, se adaugă portocalele tăiate și brânză. Crema obținută se întinde pe o felie de blat, se acoperă cu cealaltă jumătate și se presează ușor.
Prăjitura se lasă la rece aproximativ 2 ore.
Suprafață prăjiturii se pudrează cu zahăr pudră și se taie în diferite forme și dimensiuni.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri