Nucile caju se taie mărunt și cca. jumătate din cantitate se pune deoparte pentru decorare. Pentru această prăjitură este necesară o formă de copt din sticlă (vas de yena, dimensiuni interioare de 30 x 26 cm), care se unge cu grăsime.
Untul se topește într-o cratiță mică. Biscuiții se introduc într-o pungă din plastic închisă bine şi se zdrobesc cu ajutorul unui sucitor. Biscuiții zdrobiți și o parte din nucile caju rămase se încorporează în untul topit. Masa obținută se întinde omogen și se presează cu ajutorul unei linguri pe fundul formei de copt din sticlă.
Mango se lasă la scurs pe o sită, iar ulterior se pasează.
Frișca se bate spumă tare, iar brânza, zahărul, zahărul vanilinat, ouăle, esența de lămâie și romul / laptele se amestecă laolaltă. Se încorporează frișca, iar compoziția astfel obținută se întinde peste blatul crocant.
Piureul de mango se introduce într-un poș sau într-o pungă de plastic căreia i s-a tăiat un colț (diametrul orificiului de circa 1,5 cm). Piureul de mango se întinde în linii diagonale, peste umplutură, iar nucile caju, puse deoparte, se presară deasupra.
Forma din sticlă se introduce pe grătarul din mijloc al cuptorului.
Durată de coacere: 40 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Prăjitura se lasă în forma de copt la răcit, pe un grătar de bucătărie
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri