Se toacă ciocolata și se topește într-o cratiță, la foc mic, împreună cu untul sau margarina. Se lasă să se răcească.
Tapetați o tavă dreptunghiulară cu hârtie de copt. Pre-încălziți cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Într-un castron, folosind mixerul, se bat spumă ouăle cu zahărul, zahărul vanilat, se adaugă amestecul de ciocolată răcit și se omogenizează. Se pun migdalele, făina și praful de copt și se amestecă bine. Se toarnă aluatul în formă și se netezește.
Durată de coacere: 35 Minute
Lăsați brownie-ul să se răcească în tavă pe un grătar.
Se pasează căpșunile (piure) și se adaugă 1 linguriță de colorant alimentar.
Brânza se amestecă cu piureul și gelatina. La final, se adaugă zahărul și zahărul vanilat bourbon. Întindeți cu grijă topping-ul peste aluat.
Se spală căpșunile, se taie în jumătate și se usucă. Topiți ciocolata într-o baie de apă la foc mic. Acoperiți cu ea jumătate din căpșuni și lăsați-le pe o hârtie de copt.
Desfaceți brownie-ul cu căpșuni și tăiați-l în aproximativ 24 de bucăți. Puneţi pe fiecare câte o căpșună cu glazură de ciocolată.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri