Pentru aluat se toacă ciocolata și se topește într-o cratiță la foc mic împreună cu untul sau margarina. Lăsați să se răcească. Tapetați o tavă dreptunghiulară cu hârtie de copt. Pre-încălziți cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Se bat spumă ouăle cu zahărul, zahărul vanilat, într-un castron cu mixerul, se adaugă amestecul de ciocolată răcit și se omogenizează. Se adaugă migdalele, făina și praful de copt și se amestecă bine. Se toarnă aluatul în formă și se netezește.
Durată de coacere: 35 Minute
Lăsați brownie-ul să se răcească în tavă pe un grătar.
Se pasează căpșunile (piure) și se adaugă 1 linguriță colorant alimentar.
Brânza se amestecă cu piureul și gelatina. La final se adaugă zahărul și zahărul vanilat bourbon. Întindeți cu grijă topping-ul peste aluat.
Se spală căpșunile, se taie în jumătate și se usucă. Topiți ciocolata într-o baie de apă la foc mic. Acoperiți cu ea jumătate din căpșuni și lăsați-le pe o hârtie de copt.
Desfaceți brownie-ul cu căpșuni și tăiați-l în aproximativ 24 de bucăți. Puneţi pe fiecare câte o căpșună de ciocolată.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri