Se prepară budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj cu un litru de lapte și 80 g zahăr. 500 g de unt la temperatura camerei se amestecă cu 400 g zahăr pudră până la topirea zahărului. Se continuă amestecarea și se adaugă budinca răcită. Crema astfel obținută se împarte în 2 cantități egale. În prima cantitate de cremă se adaugă 300 g biscuiți mărunțiți. A doua jumătate de cremă se împarte în 2; în prima jumătate se adaugă 200 g nucă tocată fin și în a doua jumătate se adaugă 150 ciocolată de menaj topită.
Pentru umplere se urmează pașii: foaie, 1/3 din umplutura cu biscuite, 1/2 din umplutura cu nuci, foaie, 1/3 din umplutura de biscuite, 1/2 din umplutura de ciocolată, foaie, 1/3 din umplutura cu biscuite, 1/2 din umplutura cu nuci, foaie. Desupra se pune umplutura de ciocolată. Pentru glazură se topește ciocolata pe baie de aburi împreună cu 2 linguri de ulei și se ornează prăjitura.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri