Pregătire: Se unge tava de copt. Cuptorul se preîncălzește.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Aluat: Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se frământă cu mixerul ( paletele de batere) la început la viteză mică, apoi la viteză mare circa 2 minute, până ce se formează un aluat omogen. Aluatul se întinde în tava de copt, se nivelează și se coace.
Durată de coacere: despre 25 Minute
Prăjitura coaptă se lasă în tavă, pe un grătar de bucătărie să se răcească.
Crema: Se mărunțește ciocolata. Smântâna dulce se încălzește într-o oală, se adaugă ciocolata, se topește și se amestecă, până ce se obține o masă cremoasă care se distribuie peste prăjitură și se nivelează. Se decorează cu ornamente de zahăr. Crema se lasă să se întărească.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri