Pregătiți budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj, dar cu 100 g zahăr și
300 ml suc de coacăze negre. Turnaţi budinca într-un bol, acoperiţi suprafața
fierbinte direct cu folie alimentară și lăsaţi la răcit la frigider.
Așezați inelul de tort (Ø 22 cm) pe o farfurie tapetată cu hârtie de copt.
Puneți biscuiții din fulgi de ovăz sau biscuiții fără gluten într-o pungă, sigilați și
zdrobiți mărunt cu un sucitor. Topiți untul, amestecați cu firimiturile de biscuiți
și se nivelaţi cu ajutorul unei linguri. Se pune la rece.
Amestecați iaurtul și crema de brânză cu 1 plic de gelatină. La final se amestecă
zahărul, zahărul vanilat bourbon și lichiorul. Bateți frișca cu 1 plic de gelatină
până se întărește și adăugați în cremă.
Puneţi budinca răcită într-o pungă de unică folosință, sigilați și tăiați un colț.Distribuiți în formă de soare cu raze, păstrând aproximativ o lingură de budincă.
Întindeți uniform cremă de brânză cu iaurt în cercuri. Puneți budinca rămasă pecremă și folosiți frigărui de lemn pentru a crea orice model doriți. Se ţineprăjitura la frigider pentru minim 3 ore, de preferat peste noapte.
Decoraţi prăjitura cu biscuiți tocați sau rupți și fistic.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri