Cu mixerul, se bat spumă untul sau margarina, zahărul, zahărul vanilinat, laptele şi ouăle. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt.
Se toarnă aluatul în tava acoperită cu hârtie de copt. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit şi se coace.
Durată de coacere: 20 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Blatul fierbinte se răstoarnă peste o hârtie tapetată cu zahăr pudră, iar hârtia de copt se şterge cu puţină apă rece şi se trage uşor de pe blat. Se taie blatul pe lăţime în 2 părţi egale.
Se curăţă perele, se scot sâmburii şi se taie în bucăţele mici. Se amestecă bine, cu telul, vinul cu Vege gel, se adaugă zahărul şi scorţişoara şi se pun pe foc până la primul clocot. Se adaugă perele şi se lasă să clocotească timp de 2 minute amestecând continuu.
În compoziţia de mai sus, se adaugă conţinutul plicului de Pudding combinat cu apă. Se lasă să dea în clocot, amestecând continuu, se adaugă 1 linguriță esență de portocale şi apoi se trage de pe foc.
Durată de fierbere: 2 Minute
Se toarnă umplutura peste blat şi se acoperă cu cealaltă jumătate de blat. Se lasă la frigider timp de 3 ore.
Se prepară frişca conform instrucţiunilor de pe plic. Din hârtia de copt se taie un şablon în formă de pară, se aşază pe suprafaţa prăjiturii şi se pudrează uşor cu cacao.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri