Cu ajutorul unui mixer se bate spumă margarina împreună cu zahărul pudră, zahărul vanillinat și sarea și apoi se adaugă treptat gălbenușurile amestecând continuu.
Se bat spumă albușurile cu zahărul și se încorporează ușor în primul amestec. Se adaugă macul și alunele. Compoziția se toarnă în forma de copt și se coace.
Se amestecă bine brânza de vaci, zahărul, coaja și zeama de la lămâie și zahărul vanilat Bourbon și se prepară frișca. Se dizolvă gelatina în apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se amestecă cu brânza și frișca.
După ce blatul s-a răcit, se toarnă umplutura de brânză deasupra și se pune la frigider pentru 2-3 ore.
Pentru prepararea glazurii se amestecă zmeura cu zahărul. Se prepară gelatina cu 50 ml apă călduță și se amestecă cu compoziția de zmeură. Cu glazura astfel preparată se ornează prăjitura.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri