Se tapetează cu hârtie de copt o formă cu inel, cu diametrul de 24 cm. Într-un vas pentru mixer se pun mixul pentru blat, oul, untul moale și laptele. Se amestecă toate ingredientele cu mixerul timp de 2 minute, la viteză mică. Compoziția astfel obținută se toarnă în forma pregătită și se nivelează.
Forma se introduce în cuptor și se coace în partea de mijloc a acestuia. După coacere se lasă să se răcească, se îndepărtează hârtia de copt, apoi blatul se pune din nou în forma cu inel.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 20 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Într-un vas se toarnă laptele rece și mixul pentru crema cu gust de vanilie. Se amestecă cu ajutorul unui tel, timp de 1-2 minute. Crema obținută se pune imediat peste blatul aflat în forma cu inel, preparat anterior și răcit complet.
Într-un vas se toarnă laptele rece și mixul pentru crema cu gust de ciocolată. Se amestecă cu ajutorul unui tel, timp de 1 minut. Crema obținută se pune cu ajutorul unei lingurițe peste crema de vanilie, sub forma unor pete.
Recomandare de preparare alternativă: Ambele creme se pot prepara cu ajutorul unui mixer, amestecând timp de 1-2 minute, la viteză mică.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri