Se amestecă praful de budincă cu zahărul. Se amestecă adăugând treptat cel puțin 6 linguri de băutură de soia până ce se obține o compoziție omogenă. Restul de băutură de soia se dă în fiert, se ia de pe foc, apoi se adaugă compoziția preparată anterior amestecând cu un tel. Se dă din nou în fiert și se fierbe minim 1 minut, amestecând continuu.
Forma de quiche se unge. Se preîncălzește cuptorul.
Cuptor electric: circa 200 °C
Cuptor cu gaz: circa 200 °C
Rubarba se spală, se curăță și se taie în bucăți de 1 cm. Căpșunile se spală, se curăță și în funcție de mărime, se taie în sferturi sau în jumătăți. Fructele astfel pregătite se împrăștie omogen în forma de quiche.
Se pun toate ingredientele într-un vas de mixare și se amestecă cu mixerul cu platele de batere până ce se obține un aluat sfărâmicios. Budinca se toarnă în stropi peste fructe, se întinde, apoi se acoperă cu aluatul sfărâmicios. Forma se introduce în cuptor și se coace.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 30 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Prăjitura se lasă în forma de copt pe un grătar de bucătărie să se răcească sau se servește caldă. Înainte de servire se pudrează cu zahăr pudră.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri