Într-un bol pentru mixer se amestecă făina cu praful de copt. Restul ingredientelor (mai puțin ghimbirul și musli) se adaugă peste făină și se omogenizează cu ajutorul unui mixer, timp de 1 minut, la viteză mică și apoi 2 minute la viteză mare. Se adaugă ghimbirul și musli.
Cu ajutorul a 2 lingurițe, se așază aluatul în tava tapetată cu hârtie de copt, în bucățele de dimensiunea unui ou, la suficient spațiu una de cealaltă deoarece aluatul se va lăsa în cuptor.
Se coc timp de 20 de minute, în partea de mijloc a cuptorului.
Durată de coacere: 20 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
După coacere, prăjiturile se lasă la răcit cu hârtia de copt pe un grătar.
După răcire se pot păstra pentru mai mult timp în cutiuțe pentru prăjituri.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri