Preîncălziți cuptorul la 180˚C (cuptor ventilat de 160˚C, 175˚C, marcaj de gaz 4). Tapetați o tavă mare de copt cu pergament. Într-un castron, bateţi untul și zahărul împreună până devine cremos. Adăugați esența de lămâie și făina, apoi amestecați până când se formează un aluat ferm.
Se răstoarnă pe o suprafață ușor înfăinată și se frământă ușor până se omogenizează. Se rulează la o grosime minimă de 1/2 cm - amestecul va fi puțin sfărâmicios. Folosind o formă rotundă de 5,5 cm se fac 10 cercuri.
Aranjați pe tava de copt, puțin distanțate. Înțepați blaturile cu o furculiță și dați la rece timp de 30 de minute. După ce s-au răcit, dați la cuptor aproximativ 15 minute până când sunt ferme și foarte ușor aurii.
Se răcește timp de 5 minute, apoi se transferă pe un grătar pentru a se răci complet.
Pentru a decora, rupeți ciocolata albă într-un bol termorezistent și puneți peste o cratiță cu apă fiartă să se topească. Scoateți vasul din apă.
Se adaugă brânza moale și esența de lămâie și se amestecă până se omogenizează bine. Se lasă la răcit și se întărește. Dacă în cameră este cald, puneți la frigider pentru câteva minute.
Pentru a decora, întindeți rondelele de biscuiți, peste adăugați amestecul de brânză, netezind marginea la nivel cu marginea biscuitului. Adăugați o lingură de lemon curd deasupra, întindeți până la margine și acoperiți cu câteva afine. Pudrați cu puțin zahăr pudră. Biscuiții cu brânză sunt acum gata de servire!
Decorați fursecurile chiar înainte de a le servi pentru a vă bucura de biscuiți cât mai crocanţi posibil. Odată ce amestecul de cheesecake este răcit, va deveni foarte ferm.
Înlocuiți Esența de Lămâie cu Esența de Vanilie din Madagascar Dr. Oetker pentru o aromă alternativă.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:30 10 porții