Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Preîncălziți cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 160 °C
Bateți untul sau margarina într-un castron cu un mixer (bătători) până la omogenizare. Adaugă treptat zahărul și zahărul vanilat bourbon până se formează un amestec îngroșat. Se amestecă fiecare ou timp de aproximativ 1/2 minut la viteză mare. Se amestecă făina cu praful de copt și cacao și se adaugă în 2 porții la viteză medie.
Umpleți aluatul într-o pungă de unică folosință sau într-o pungă de congelare și tăiați un colț de aproximativ 1 cm lățime.
În tavă faceți în total aproximativ 24 de ouă ovale (6-8 cm), păstrând suficient spațiu între ele, deoarece se pot extinde ușor. Apoi coaceți.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 10 Minute
Lăsați prăjiturile pe hârtia de copt pe un grătar să se răcească.
Amestecați crema de brânză cu sosul de caramel într-un bol de amestecare folosind un mixer (bătători). Adăugați frișca și întăritorul de frișcă și bateți până se întărește. Puneți crema într-o pungă de unică folosință sau într-o pungă de congelare și tăiați un colț de aproximativ 1 cm lățime. Întoarceți jumătate din prăjituri și puneți crema uniform. Puneți deasupra restul de prăjituri ca și capac.
Decorați prăjiturile sandwich de Paște cu creioanele de decor și ornamentele după cum doriți.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri