Într-un castron se pun zahărul, zahărul vanilat, ouăle și se amestecă cu ajutorul unui mixer.
Se adaugă făina amestecată cu praful de copt, cacao, sare. Se dizolvă colorantul alimentar și se amestecă în aluat.
Preîncălziți cuptorul (încălzire sus/jos: 180 °C). Puneţi formele de hârtie în cupele tăvii de brioșe și turnaţi aluatul. Coaceți cupcakes pentru aprox. 20 de minute în partea de mijloc a cuptorului.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 20 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Pentru glazură, puneți într-un castron pasta de vanilie cu untul și zahărul pudră și bateți până devine cremoasă, folosind accesoriile pentru tel de la mixerul de mână. Se amestecă cu grijă crema de brânză cu o racletă pentru aluat. Nu amestecați prea puternic, altfel glazura poate deveni prea lichidă. Apoi turnați glazura într-o pungă cu dui în formă de stea și răciți până când este gata de utilizare.
Lăsați cupcakes să se răcească după coacere.
Apoi folosiți o linguriță pentru a face o mică adâncitură în fiecare brioșă și umpleți cu dulceață.
Spălați zmeura, sortați și uscați. Puneți rozete pe cupcakes cu glazură, apoi pudraţi cu zahăr pudră cu aromă de vanilie și ornaţi fiecare prăjitură cu câte o zmeură.
Rețete asemănătoare
Brioșe
Brioșe