Făina se amestecă cu amidonul și praful de copt.
Într-un vas, se pun la fiert apa și margarina. Imediat ce clocotește, se ia vasul de pe foc, se pune dintr-odată amestecul de făină de mai sus și se omogenizează bine.
Vasul se pune din nou pe foc și se mai opărește 2 minute, amestecându-se compoziția până se formează o gălușcă de aluat, iar pe fundul vasului apare o peliculă albă.
Se lasă puțin la răcit, apoi se înglobează ușor, rând pe rând ouăle. Se obține un aluat omogen.
Se pune tot aluatul într-un poș. În tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt se formează 10 coji de eclere.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 20 Minute
Temperatură cuptor cu convecție: 200 °C
După coacere, se lasă la răcit.
După ce s-au răcit complet, se taie pe lungime pentru a fi umplute cu cremă.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri