Ungeți și tapetați o formă pătrată de tort de 20 cm. Rupeți ciocolata în bucăți și puneți-o într-o cratiță. Adăugați untul și puneți la foc foarte mic, amestecând din când în când, până se topește. Alternativ, puteți topi în cuptorul cu microunde în reprize de câte 30 de secunde.
Se ia de pe foc, se transferă într-un bol termorezistent și se lasă să se răcească timp de 10 minute.
Adăugați fursecurile, bezelele, sultanele și dulciurile preferate. Amestecați bine pentru a vă asigura că toate bucățile sunt acoperite cu amestecul de ciocolată, puneți cu lingura în tava pregătită și apăsați ușor. Presărați peste ornamente pentru un plus de culoare.
Se răcește și apoi se dă la frigider pentru cel puțin o oră până se fixează.
Pentru a servi, lăsați la temperatura camerei aproximativ 15 minute, apoi scoateți din tavă și îndepărtați hârtia de copt. Tăiați în bucăți cu un cuțit cald și serviți.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri