Pentru preparea aluatului se bat spumă albuşurile cu sare, folosind mixerul electric la treapta medie de viteză. Gălbenușurile se amestecă cu smântâna şi cu piperul. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi amidonul. Compoziţia se încorporează în albuşul spumă, apoi totul se întinde în tava tapetată cu hârtie de copt. Se presară deasupra frunzele de pătrunjel, apoi se coace în cuptorul preîncălzit.
Durată de coacere: 10 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Aluatul copt se așază cu susul în jos pe o bucată de hârtie și se lasă să se răcească.
Pentru prepararea umpluturii se amestecă smântâna cu brânza de vaci, brânza Roquefort, muştarul și verdeața. Se condimentează cu sare şi piper. Se întinde amestecul de brânză în așa fel încât grosimea compoziției să fie mai mică spre margini. Se întind apoi feliile de șuncă și se rulează longitudinal. Se lasă în repaus aproximativ 1 oră, în frigider. Înainte de servire, rulada se taie felii.
Rețete asemănătoare
Aluaturi de bază
Aluaturi de bază
Aluaturi de bază