Se unge tava de copt și se tapetează cu hârtia de copt, îndoind hârtia într-o cută
pe partea deschisă a tăvii. Se preîncălzește cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Se bat ouăle și gălbenușurile într-un castron cu mixerul (spirale de amestecare)
la cea mai mare viteză timp de 1 minut până devin pufoase. Presărați zahărul
împreună cu zahărul vanilat bourbon în timp ce continuați să amestecați pentru
încă 3 minute. Se amestecă făina cu praful de copt și se adaugă în compoziție. Se
întinde uniform aluatul pe foaia de copt și se dă la cuptor. Blatul obținut se lasă să se răcească.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 12 Minute
Se scurg piersicile și se taie cubulețe mici. Se trece dulceața de zmeură printr-osită. Întoarceți pandișpanul pe o bucată de hârtie de copt, îndepărtați cu grijăhârtia de copt existentă deja pe pandișpan și întoarceți farfuria înapoi. Întindedeasupra 5 linguri de dulceață de zmeură.
Se amestecă cu mixerul brânza cu sucul de lămâie și 1 plic de gelatină instant,timp de 1 minut, apoi se adaugă zahărul și zahărul vanilat bourbon. Se bate frișcacu 1 plic de gelatină și se adaugă în compoziția de brânză.
Se adaugă peste dulceața de zmeură mai întâi crema, apoi cubulețele de piersici.Întindeți amestecul de frișcă pe pandișpan, lăsând aproximativ 2 cm liberi pepărțile lungi. Rulați din partea lungă și puneți-o la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Se încălzește dulceața de zmeură rămasă, apoi se lasă să se răcească puțin. Sepune într-o pungă mică, se taie un colț mic și se decorează rulada.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri