Se tapetează tava de copt cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește.
Se pun toate ingredientele într-un vas de mixare. Se amestecă cu mixerul (paletele de batere) până ce se obține o masă omogenă. Se formează din această compoziție 24 de bile de mărime egală care se pun în tava de copt și se coc.
Durată de coacere: despre 15 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Fursecurile de musli se scot cu tot cu hârtia de copt pe un grătar de bucătărie și se lasă să se răcească.
Căpșunile se spală, se curăță și se taie în sferturi. Afinele se aleg. Se scot semințele din pepene, apoi acesta se taie în bucăți mici. Fructele se pun într-un vas de desert și se îndulcesc cu miere. Salata de fructe se servește lângă fursecurile de musli.
Rețete asemănătoare