Aluatul se decongelează la temperatura camerei și se împarte în două. Se întind 2 foi de aceeași dimensiune (20x40 cm) pe suprafața de lucru ușor presărată cu făină.
Se amestecă gălbenușul cu lapte și se unge o foaie de aluat cu o parte din acest amestec. Se presară cașcaval, boia și piper, se aseaza deasupra cealaltă foaie de aluat și se presează bine.
Aluatul se taie de cca. 1 cm, se răsucesc în formă de spirală și se aseaza în tava tapetată cu hârtie pentru copt. Se ung cu restul de gălbenuș cu lapte și se presară cu sare grunjoasă, semințe de mac, semințe de susan și semințe de chimen. Tăvile se introduc una după alta în cuptor pentru aproximativ 10 minute.
Poziție grătar: central
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Se iau saleurile cu cașcaval de pe hârtia de copt și se lasă să se răcească pe un grătar pentru prăjituri.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri