Amestecă făina cu bicarbonatul de sodiu într-un castron de amestecare. Adaugă celelalte ingrediente și amestecă totul cu un mixer (cu cârlig de aluat), mai întâi la viteză redusă, apoi la cea mai mare viteză, până când obții un aluat neted. Răcește aluatul timp de aproximativ 30 de minute.
Preîncălzește cuptorul și așază pe o tavă hârtia de copt.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Frământă aluatul pe o suprafață presărată cu făină. Rulează-l la o grosime de aproximativ 5 mm și decupează motive în formă de stea. Așază formele pe tava, lăsând spațiu suficient între ele.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 12 Minute
Scoate tava din cuptor și trage fursecurile cu hârtia de copt pe un grătar și lasă-le să se răcească.
Pune tubul de lipici în apă caldă timp de 5-10 minute pentru a-l face mai moale.
Decorează stelele cu lipici și creionul de decor.
Acum, fursecurile delicioase sunt gata de servit.
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți