Se tapetează formă de copt cu hârtie de copt.
Într-un bol se amestecă făina cu praful de copt, se adaugă și celelalte ingrediente și se amestecă cu ajutorul unui mixer, mai întâi la viteză mică, apoi la viteză mare până se obține un aluat omogen. Aluatul obținut se pune în formă de tarta și se netezește.
Se coace în treimea inferioară a cuptorului. După coacere, blatul se lasă să se răcească.
Poziție grătar: în partea de jos
Durată de coacere: 15 Minute
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Într-un vas înalt se pune mix-ul pentru cremă, 500 ml de lapte și se amestecă cu mixerul la treaptă mare, timp de 3 minute. Crema obținută se pune peste blatul de tartă răcit.
Se spală căpșunile, se scurg bine, se scot tulpinile și cele mari se taie pe jumătate. După, se presară căpșunile și se aranjează peste cremă.
Conținutul plicului de tort gelle se amestecă cu zahărul. Se adaugă treptat apă, amestecând continuu cu telul. Amestecul obținut se pune la fiert aproximativ 1 minut. Glazura se toarnă peste căpșuni.
Rețete asemănătoare
Tartă
Tartă
Tartă