1. Cerealele se zdrobesc puțin cu ajutorul unui robot. Într-un vas se fierbe untul, apoi se adaugă cerealele și se amestecă bine.
2. Compoziția pentru blatul crocant se pune în formă și se nivelează cu ajutorul unei linguri, apoi se pune la frigider până la pregătirea cremei.
1. Gelatina se lasă la hidratat în 50 ml apă rece, apoi se pune pe baie de apă până la dizolvare.
2. Smântâna pentru frișcă se bate cu 20 g zahăr pudră.
3. Într-un vas pentru mixer se pune brânza amestecată cu zahărul pudră; gelatina dizolvată se amestecă cu 4 linguri de brânză neîndulcită, apoi cu restul acesteia, cu frișcă și finesse de lămâie.
4. Banana se taie cubulețe, se amestecă cu sucul de lămâie, păstrând câteva feliuțe subțiri pentru decor, apoi se încorporează în cremă cu ajutorul unei linguri.
5. Crema se toarnă imediat peste blatul de musli și se nivelează cu o spatulă.
Se presară deasupra musli, apoi se decorează cu felii de limetă și finesse de lămâie.
Rețete asemănătoare
Tartă
Tartă