Tapetați tava de copt cu hârtie de copt. Puneţi inelele de desert deasupra.
Preîncălziţi cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Bateți oul într-un castron, cu un mixer, la cea mai mare viteză timp de 1 minut
până devine pufos. Presărați zahărul, zahărul vanilat și sarea în timp ce
amestecați pentru încă 3 minute. Se amestecă cu un mixer la viteza cea mai mică
făina, amidonul și praful de copt. Turnați aluatul uniform în inelele de desert și
băgați la cuptor.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 8 Minute
Lăsați aluatul de biscuiți să se răcească pe tava de copt pe un grătar. Indepărtați
cu grijă hârtia de copt și așezați inelele cu bazele pe o farfurie.
Se curăţă portocalele, se îndepărtează coaja albă și se taie fructele în jumătate,
apoi felii subțiri. Tapetați marginile inelelor cu jumătățile de felii.
Amestecați sucul de portocale cu jumătate de plic de gelatină instant.
Amestecați iaurtul cu sucul de portocale și jumătate de plic de gelatină instant.Se adaugă zahărul după ce se omogenizează bine amestecul anterior. Batețifrișca până se întărește și încorporați cu grijă în amestecul de iaurt.
Puneți crema de iaurt și umplutura de fructe într-o pungă și tăiați un colț mic.Puneți jumătate din umplutura de fructe uniform în inele și jumătate din cremade iaurt deasupra. Se repetă, se pune umplutura de fructe, apoi crema de iaurtrămasă. Se țin la frigider aproximativ 3 ore.
Scoateți tartele de pe inele. Se spală portocalele, se usucă și se taie înaproximativ 6 felii subțiri. Decorați fiecare tartă cu o felie de portocală și câtevaflori decorative.
Rețete asemănătoare
Tartă
Tartă