Aluatul se lasă la decongelat timp de 15 minute, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Din foaia de aluat se decupează un cerc cu diametru de 26 de cm, pentru blat. Restul foii se taie în bucățele mici de formă oarecare. Se așează blatul în tava unsă, apoi se înțeapă de mai multe ori cu o furculiță. Se introduce tava în cuptor și se coace. Separat se coc restul de bucățele de aluat.
Blatul răcit se așează într-o formă pentru copt cu inel detașabil.
Durată de coacere: 15 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Crema de prăjituri se prepară cu zahăr și lapte conform instrucțiunilor de pe plic.
Pișcoturile se înmoaie în laptele amestecat cu esența de rom, apoi împreună cu crema pentru prăjituri se repartizează în straturi alternative peste blat (un rând de pișcoturi, un strat de cremă și se continuă tot așa până la epuizarea cantităților).
Bucățile de foietaj se așază deasupra și se apasă ferm ca să pătrundă puțin în cremă. Tortul se păstrează în frigider timp 4 ore.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri