Bateți untul și zahărul până devin spumoase cu un mixer manual. Adăugați pe rand pasta cu vanilie Bourbon si ouăle. Bate bine între fiecare ou. Dacă aluatul începe să se separe, puteți adăuga 1 lingură de făină în aluat. Cerneți făina și praful de copt în amestecul de ouă și amestecați-le în aluat împreună cu laptele.
Punem aluatul într-o tavă unsa, de preferat cu hartie de copt pe fund. Coaceți tortul într-o Airfryer la 135 °C timp de 40-45 de minute, până devine auriu deasupra.
Răciți tortul pe un grătar. Apoi scoateți-l din formă și împărțiți tortul în două straturi cu un cuțit de pâine.
Durată de coacere: despre 35 - 45 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 130 °C
Bateți smântâna, pasta cu vanilie Bourbon și zahărul pudră cu un mixer de mână până se formează vârfuri moi.
Pune baza de jos pe un platou de servire. Întindeți spuma de vanilie pe toată baza de tort cu un cuțit de paletă. Întindeți gemul de zmeură deasupra spumei de vanilie, dar doar până la 1 cm de margine. În caz contrar, gemul va cădea când se adaugă următorul strat. Așezați al doilea strat de blat deasupra și presărați prăjitura cu zahăr pudră.
Rețete asemănătoare
Tort
Tort
Tort