Într-un vas de mixat se adaugă făina, praful de copt, zahărul, zahărul vanilinat, ouăle, uleiul și oțetul.
Ingredientele se amestecă circa 1 minut, folosind mixerul, până se obține un aluat omogen.
Se unge și se tapetează cu făină forma de copt (Ø 28 cm). Se toarnă aluatul în formă, apoi se introduce în cuptor și se coace.
Durată de coacere: 20 - 25 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Blatul se desprinde din forma de copt, se răstoarnă pe un blat de bucătărie tapetat cu hârtie de copt și se lasă să se răcească.
Se curăță fructele, se taie în jumătăți sau felii, se pudrează cu zahăr și se distribuie peste blat.
Se prepară Tort Gelee-ul conform indicațiilor de plic, folosind zahăr și apă sau suc de fructe. Jeleul se toarnă peste fructe, apoi se lasă să se întărească.
Rețete asemănătoare
Tort
Tort
Tort