Într-un vas pentru mixer se pune mixul împreună cu ouăle, laptele, uleiul, apa. Se amestecă cu mixerul timp de 3 minute la viteză mică.
Aluatul obținut se pune în tavă cu dimensiunile 30 x 40 cm, tapetată cu hârtie de copt.
Poziție grătar: în partea de jos
Durată de coacere: 30 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
1. 700 ml din smântână se bate cu ajutorul unui mixer.
Într-un bol se amestecă iaurtul cu brânza, se adaugă gelatina instant. Apoi se adaugă frișca bătută și la final se adaugă zahărul pudră și fructele.
Restul de 300 ml smântână pentru frișcă se amestecă cu zahărul vanilinat și zahărul pudră și se mixează cu ajutorul mixerului.
Blatul se insiropează cu ajutorul unei pensule cu lichior Amaretto.
Crema obținută se pune peste blat, se nivelează, apoi se decorează cu frișcă și fulgi de ciocolată.
Rețete asemănătoare
Cofetărie
Cofetărie