Într-un vas pentru mixer, se pune mix-ul pentru coji împreună cu ouăle, laptele, uleiul și apa și se amestecă cu mixerul timp de 3 minute, la viteză mică.
Desenați câte un cerc (Ø 26 cm) pe fiecare dintre cele 3 foi de hârtie de copt. Se unge o tavă de copt și se acoperă cu una dintre foile de hârtie de copt. Pentru coacerea blaturilor, se pune 1/3 din aluat peste zona circulară marcată. Se pun celelalte două blaturi pregătite pe tava de copt cu hârtia de copt și se coc unul după altul. Imediat după coacere, îndepărtați hârtia de copt și lăsați-le să se răcească individual pe un grătar.
Durată de coacere: 20 Minute
Temperatură cuptor cu convecție: 200 °C
Scurgeți cireșele într-o sită.
Într-un vas pentru mixer se pune mix-ul pentru crema împreună cu 600 ml lapte rece și se bate cu mixerul mai întâi la viteză mică și apoi la viteză mare, timp de 3 minute.
Într-un bol se amestecă cu o lingură mix-ul pentru glazură cu apă și uleiul până se obține o pastă omogenă.
Se întinde un strat subțire de dulceață de cireșe pe blat și se pune deasupra următorul blat. Se pune mai întâi jumătate din cantitatea de cireșe, apoi 1/3 din cremă. Se așază cel de-al doilea blat și se acoperă cu amestecul de cireșe și crema rămasă. Se sfărâmă grosier cel de-al treilea blat. Se întind bucățile pe cremă și se stropește cu glazură preparată.
Rețete asemănătoare
Tort
Tort
Tort