Dacă este necesar, decongelați căpșunile.
Se tapetează tava de copt și se preîncălzește cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Amestecați făina cu praful de copt într-un castron. Adăugați ingredientele rămase
și amestecați totul cu un mixer la viteza cea mai mică, apoi timp de 2 minute la
cea mai mare viteză pentru a forma un aluat neted. Întindeți aluatul uniform pe
tava de copt și băgați la cuptor.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 15 Minute
Puneți prăjitura pe un grătar și lăsați să se răcească. Se pregătește umplutura de
căpșuni, se spală, se curăță și se toacă grosier căpșunile. Într-un bol faceți piureul
de căpșuni cu suc de lămâie. Se amestecă mai întâi gelatina, apoi se adaugă
zahărul și zahărul vanilat. Întindeți umplutura de căpșuni peste bază și puneți
tortul la frigider până când umplutura de căpșuni s-a întărit.
Radeți ciocolata albă.
Bateți frișca cu gelatină până se întărește, apoi adăugați zahărul vanilat. Seîntinde crema peste umplutura de căpșuni și se presară peste ciocolata alba rasă.Puneți tortul la frigider până când este gata de servire.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri