Preîncălziți cuptorul la 170˚C. Tapetați 3 forme rotunde pentru tort (20 sau 22 cm) cu hârtie rezistentă la grăsime.
Puneți toate ingredientele pentru prăjitură într-un bol de mixare. Se amestecă la viteză medie timp de 3 minute, răzuind bolul din când în când.
Împărțiți aluatul în 3 forme de prăjitură și coaceți la 170˚C timp de 25 - 30 de minute.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 25 - 30 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 170 °C
Răciți tortul timp de 10 minute și apoi îl scoateți din tavă, lăsați deoparte până când se răcește complet.
Bateți crema de brânză, frișca și zahărul pudră la viteză mare până se formează un vârf tare.
Aplicați o treime din cremă de brânză pe primul și al doilea strat de prăjitură, puneți-le în sandvici pe toate împreună și apoi întindeți restul de cremă de brânză pe deasupra și pe părțile laterale ale tortului.
Deasupra prăjiturii se adaugă crema de brânză și se decorează cu firimiturile de tort rămase, dacă se dorește.
Rețete asemănătoare
Tort
Tort
Tort