Se preîncălzește cuptorul la 180˚ C. Untul se bate spumă cu zahărul, apoi se adaugă gălbenușurile unul câte unul şi coaja de lămâie. Albușurile se bat cu sare până se obține o spumă tare. La final, se adaugă făina și ornamentele ,,Bobițe dulci “.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 25 - 30 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 170 °C
Se prepară urmând pașii de pe plic pentru crema cu unt, la care se adaugă mascarpone, apoi se mai mixează câteva minute, până devine omogenă. Se pune crema într-un poș și se formează tortul alternând straturile de blat și cremă. Peste cremă se pun câteva lingurițe de dulceață, apoi următorul nivel. La final, se îmbracă tortul complet în cremă și se decorează cu „Bobițe dulci”, formând o inimă cu ajutorul unui șablon.
Rețete asemănătoare
Tort
Tort
Tort