Tăiați păstaia de vanilie pe lungime și îndepărtați semințele. Într-un bol, amestecați făina, zahărul pudră și sarea. Adăugați semințele de vanilie, untul și oul. Mixaţi până obțineți un aluat omogen.
Împărțiți aluatul în trei.
Tăiați afinele în bucăți mari și amestecați-le cu aluatul și coaja de portocale.
Amestecați fulgii de ciocolată cu aluatul și cu fulgii de migdale.
Puneți folie alimentară pe suprafața de lucru. Așezați fiecare dintre cele trei variante de aluat în partea inferioară a foliei și rulați-le strâns, creând un rulou de aluat. Păstrați la frigider rulourile de aluat pentru aproximativ 2 ore.
Preîncălziți cuptorul. Tăiați rulourile de aluat în discuri de aproximativ 0,5 cm grosime, așezați-le pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament și coaceți pe raftul din mijloc timp de 10, până la 15 minute. După ce scoateți prăjiturile din cuptor, lăsați-le să se răcească.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 15 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 175 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 150 °C
Rețete asemănătoare
Aluaturi de bază
Aluaturi de bază