Tapetaţi tava cu hârtie de copt. Preîncălziţi cuptorul la 180 de grade.
Într-un vas pentru mixer se adaugă mixul pentru aluat, ouăle, untul rece şi mierea lichidă. Se amestecă cu spiralele, pentru început la viteză mică, apoi la viteză mare, timp de 3 minute.
Aluatul obţinut se păstrează la rece 30 de minute, apoi se frământă cu mâna pe o suprafaţă de lucru pudrată cu făină.
Aluatul se întinde cu un sucitor la o grosime de 0,3-0,5 cm, apoi se decupează cu ajutorul unei forme pentru fursecuri. În funcţie de mărimea formelor de decupat, se obţin aproximativ 40-50 buc de turtă dulce.
Se coc în tava de aragaz, în partea de mijloc a cuptorului.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 10 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Se decorează, după preferință, cu cele 2 creioane din pachet.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri