Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Salam de biscuiţi

Salam de biscuiţi

Salamul de biscuiţi este unul dintre deserturile preferate de familiile din România.

Mixul pentru salam de biscuiţi de la Dr. Oetker este soluţia pentru prepararea unui desert foarte popular, acasă, rapid şi cu rezultate sigure.

 

Cutia conţine

- 2 pachete biscuiţi, 106 g

- 70 g mix pentru sos pentru salam de biscuiţi

 

Se adaugă

- 100 ml lapte

- 50 g unt

- 2 cuburi rahat (40 g)

- 25 g fulgi de nucă de cocos pentru decor

Zubereitung Salam de biscuiţi

1
Biscuiţii se rup în bucăţi mici şi se amestecă într-un castron cu rahatul. 
2
Într-o crăticioară se pune la fiert laptele împreună cu untul. După fierbere se adaugă mixul pentru salam de biscuiţi şi se fierbe timp de 1 minut. 
3
Se adaugă amestecul de biscuiţi şi rahat şi se omogenizează uşor cu o spatulă. Se întinde pe masa de lucru o folie alimentară, se presară fulgi de cocos şi se toarnă compoziţia. Se modelează sub formă de salam şi apoi se rulează folia în jurul compoziţiei. Se serveşte după o oră de păstrare la frigider.
Salam de biscuiţi de post
Pentru a prepara salam de biscuiţi de post, se folosesc 100 ml apă, 75g margarină, 40 g rahat, 25 g fulgi de cocos. Se urmează aceeaşi paşi de preparare.

Ingrediente alergene

În conformitate cu legislația în vigoare, produsele care conțin ingrediente care pot provoca reacții alergice sau alte intoleranțe necesită etichetare specială.

Conform legislației, aceste ingrediente includ:

Cereale care conțin gluten, adică: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora,
crustacee,
ouă
pește,
arahide,
soia,
lapte și produse derivate, inclusiv zahăr din lapte (lactoză),
nuci (migdale, alune, nuci, caju, nuci pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland),
țelina,
muștar,
susan,
dioxid de sulf într-o concentrație mai mare de 10 mg/kg sau 10 mg/l,
lupin,
moluște
și produse derivate.

Mai multe informații despre produs

Capacitate: 176g