Flag

Chec fără gluten cu bucăți de caise

15 bucăți
Ușoară
20
Un desert de vară light
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
1 borcancompot de caise (masa netă 240 g)
300 gfăină cocos
3 lingurițe rasePraf de copt Dr. Oetker
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
250 gunt moale
4ouă
100 gfulgi de migdale

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Mod de preparare: se lasa la scurs caisele iar sucul rezultat se pastreaza. Caisele se taie cubulete. Se unge forma de copt. Se preincalzeste cuptorul.

2

All-in: Într-un vas de mixare se amestecă faina de cocos cu praful de copt. Se adaugă toate ingredientele, cât și 4 linguri suc din compot, cu excepția caiselor și a migdalelor. Se prelucrează toate ingredientele folosind mixerul, la început la viteza mică, apoi la viteză mare, până când se obține un aluat omogen. La sfârșit se încorporează bucatile de caise și fulgii de migdale. Se toarnă aluatul în forma de copt, se nivelează și se introduce forma la cuptor în partea de jos a acestuia.

Durată de coacere: 65 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

3

Se lasă checul la răcit în forma de copt timp de aprox. 10 min. iar apoi se poate scoate din aceasta.