Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Cornuri vanilate

Perfecte pentru o gustare dulce

despre 30 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Cornuri vanilate

Pentru umplutură:

200 g nuci mărunțite
30 g pișcoturi
2 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
100 ml lapte

Pentru aluat:

300 g făină
25 g zahăr
½ linguriță sare
1 plic Garant pentru aluaturi dospite Dr. Oetker
150 ml apă
40 ml ulei
1 ou
1 linguriță Esență de rom 38 ml Dr. Oetker

Pentru decorare:

1 ou
1 lingură Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pentru prepararea umpluturii, se mărunțesc nucile și pișcoturile, se adaugă zahărul vanilinat și laptele și se amestecă bine.

2

Pentru prepararea aluatului, se amestecă bine într-un vas făina, zahărul, sarea și Garantul pentru aluaturi dospite. Se adaugă apa, uleiul, oul și esența de rom. Se amestecă foarte bine cu o spatulă până la obținerea unui aluat omogen care se lipește de pereții vasului.

3

Aluatul se întinde pe masă de lucru, într-o foaie cu grosimea de 3 mm. Foaia se taie în fâșii de circa 11 cm, apoi din fâșii se taie triunghiuri. Se pune umplutură pe fiecare triunghi, apoi se formează cornulețele. Cornulețele se pun în tava tapetată cu hârtie de copt și se ung cu ou bătut. Tava se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: 30 Min.

4

Cornulețele calde se ornează cu zahăr pudră.

Informații nutriționale pentru rețeta Cornuri vanilate

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii

Top 10 Rețete Cele mai noi rețete
1.
1.