Se golește conținutul plicului de praf de înghețată într-un vas de mixare apoi se adaugă laptele.
Se bate cu mixerul la viteză mică circa 1 minut apoi la viteză mare încă 4 minute.
Gelatina se pregătește conform instrucțiunilor de pe plic.
Se adaugă peste spuma de înghețată gelatina și esența, apoi se încorporează manual.
Se păstrează în congelator circa 40 de minute.
Se taie capacul panetone-lui. Se scobește la interior pentru a forma o gaură în panetone.
Împrăștiați laptele condensat sau sosul de caramel în gaura formată.
Amestecați firimiturile de panetone scobite anterior cu fructele și cu crema de înghețată. Umpleți panettonele cu această compoziție.
Topiți ciocolata în cuptorul cu microunde și acoperiți panettonele cu ciocolata topită.
Decorați cu fructe de pădure.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:80 Mediedespre 1 bucată