Flag

Cozonac Panettone umplut

despre 1 bucată
Medie
80
Cozonac Panettoe cu specific brazilian. Se adaugă cremă de înghețată/
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Prepararea cozonacului
Mixer
Bol

Ingrediente

Prepararea cozonacului
1 plicPraf de înghețată cu gust de vanilie Dr. Oetker
400 mllapte rece
1 plicGelatină Dr. Oetker
5 linguriapă
1 lingurițăEsență de migdale 38 ml Dr. Oetker
2Panettone
300 mllapte condensat sau sos de caramel
100 gcireșe
100 gzmeură
100 gafine
500 gciocolată (pentru topping)
fructe de pădure pentru decor

Afișare produse

Picture - Gelatină Dr. Oetker
1

Se golește conținutul plicului de praf de înghețată într-un vas de mixare apoi se adaugă laptele.

2

Se bate cu mixerul la viteză mică circa 1 minut apoi la viteză mare încă 4 minute.

3

Gelatina se pregătește conform instrucțiunilor de pe plic.

4

Se adaugă peste spuma de înghețată gelatina și esența, apoi se încorporează manual.

5

Se păstrează în congelator circa 40 de minute.

6

Se taie capacul panetone-lui. Se scobește la interior pentru a forma o gaură în panetone.

7

Împrăștiați laptele condensat sau sosul de caramel în gaura formată.

8

Amestecați firimiturile de panetone scobite anterior cu fructele și cu crema de înghețată. Umpleți panettonele cu această compoziție.

9

Topiți ciocolata în cuptorul cu microunde și acoperiți panettonele cu ciocolata topită.

10

Decorați cu fructe de pădure.