Flag

Fursecuri cu flori din fondant

despre 24 bucăți
Ușoară
35
Fursecuri colorate pentru momente aromate
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Se poate întinde Fondantul și între 2 foi de hârtie de copt.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Adițional
Tavă de copt (30 x 40 cm)
Hârtie de copt

Ingrediente

Pentru aluat
225 gfăină
100 gzahăr
75 gunt
100 gmiere
1ou
Pentru decorare
Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
200 gFondant Dr. Oetker
Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Colorant alimentar verde Dr. Oetker
Colorant alimentar galben Dr. Oetker
Ornamente Bobițe dulci Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
Picture - Fondant Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar verde Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar galben Dr. Oetker
Picture - Ornamente Bobițe dulci Dr. Oetker
1

Pentru aluat

Într-un vas de mixat se adaugă făina cu zahărul. Se topesc mierea și untul și se adaugă peste amestecul de făină cu zahăr. Se adaugă oul și se amestecă totul, până la obținerea unei compoziții omogene. Se tapetează tava cu hârtie de copt. Cu ajutorul a două lingurițe, se distribuie aluatul în tavă, sub forma unor bănuți. Se introduce tava la cuptor.

Durată de coacere: despre 12 - 15 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

2

Decor

Se colorează fondantul în culorile dorite și se întinde în strat subțire pe masa de lucru, pudrată în prealabil cu zahăr pudră. Din fondant se formează „petalele”, iar cu ele se decorează fursecurile pentru a forma „florile”. Mijlocul „floricelelor” se ornează cu Bobițele dulci de zahăr.

  • Se poate întinde Fondantul și între 2 foi de hârtie de copt.