Flag

Fursecuri cu migdale și vanilie

despre 12 - 15 porții
Medie
100
Delicatele fursecuri cu migdale și vanilie, satisfacție în fiecare mușcătură. Aromele se împletesc într-un desert rafinat și delicios.
Bucură-te de rafinamentul fursecurilor cu migdale și vanilie. Textura crocantă a migdalelor se îmbină armonios cu aroma dulce și seducătoare a vaniliei. Fiecare mușcătură dezvăluie un joc de arome și texturi, oferind o experiență gustativă desăvârșită. Savurează-le alături de ceai, cafea sau ca d...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Nu folosiți migdale curățate și mărunțite de către dumneavoastră, deoarece acestea au mai multă grăsime decât cele din comerț, iar acest lucru va influența consistența aluatului.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru fursecurile cu migdale și vanilie
250 gfăină
1 vârf de cuțitPraf de copt Dr. Oetker
125 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
3gălbenușuri
200 gunt sau margarină moale
125 gmigdale curățate de coajă și mărunțite
Pentru decorare
50 gzahăr pudră
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Pregăturea fursecurilor cu migdale și vanilie

Pentru aluat, se amestecă făina cu praful de copt, se adaugă zahărul, zahărul vanilinat, gălbenușurile, untul sau margarina și migdalele. Ingredientele se amestecă cu mixerul, folosind paletele de frământat, mai întâi la viteză mică, apoi la viteză mare, până se obține o compoziție omogenă.

2

Se continuă frământarea pe un blat de bucătărie, tapetat în prealabil cu făină. Dacă aluatul este lipicios se împachetează în folie de prospețime și pentru scurt timp se lasă la rece.

3

Din aluat, pe blatul tapetat cu făină, se formează rulouri de grosimea unui deget. Rulourile se taie în bucăți de circa 2 cm lungime iar apoi se mai rulează până ce ajung la lungimea de circa 5 cm. Capetele se subțiază puțin. Rulourile astfel prelucrate se curbează ușor (în formă de semilună) și se așază în tava tapetată cu hârtie de copt. Tăvile cu fursecuri se coc una după cealaltă (la cuptoarele cu aer cald se pot coace împreună).

Durată de coacere: despre 10 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

4

Decorarea fursecurilor cu migdale și vanilie

Fursecurile se lasă la răcit în hârtia de copt, pe un grătar de bucătărie. Zahărul pudră se amestecă cu zahărul vanilinat. Cu acest amestec se pudreză fursecurile cât sunt incâ in stare caldă.

  • Nu folosiți migdale curățate și mărunțite de către dumneavoastră, deoarece acestea au mai multă grăsime decât cele din comerț, iar acest lucru va influența consistența aluatului.