Flag

Fursecuri elvețiene cu unt

despre 100 bucăți
Ușoară
60
Rețetă rapidă pentru zilele de sărbătoare
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
250 gunt (nesărat), moale
250 gzahăr pudră
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
2ouă - 2 gălbenușuri
1 prizăsare
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
500 gfăină de grâu
Pentru ungere
2gălbenușuri
1 lingurăsmântână

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se preîncălzește cuptorul cu încălzire sus-jos la 180°C (cuptorul cu aer cald la 160°C ).

2

Se pune untul într-un castron și se freacă spumă. Se adaugă amestecând cu telul celelalte ingrediente pentru aluat (făina se adaugă prin cernere). Se amestecă până ce se obține un aluat omogen. Se împachetează aluatul într-o folie de prospețime și se păstrează la rece circa 60 de minute. Se rulează apoi aluatul într-o foaie cu grosimea de circa 5 mm din care se decupează forme folosind șabloanele de decupare preferate. Se ung cu gălbenușurile frecate cu smântână. Se așază în tavă, se introduce tava în cuptor și se coace pe grătarul din mijloc circa 13 minute.

3

Se lasă să se răcească apoi se pot servi.