Flag

Fursecuri

despre 12 - 15 porții
Medie
100
Un preparat care poartă cu sine aroma copilăriei
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Nu folosiți migdale curățate și mărunțite de către dumneavoastră, deoarece acestea au mai multă grăsime decât cele din comerț, iar acest lucru va influența consistența aluatului.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
375 gunt sau margarină moale
250 gzahăr
2 plicuriZahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 prafsare
500 gfăină
125 gmigdale curățate de coajă și mărunțite

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Pentru aluat, se freacă spumă untul sau margarina, folosind mixerul la viteză mare. Se încorporează treptat, puțin câte puțin, zahărul, zahărul vanilinat și sarea. Se amestecă până ce se obține o compoziție omogenă. Făina se cerne, două treimi din aceasta se încorporează în compoziție, în porții mici, folosind mixerul la viteză medie.

2

Compoziția de aluat se amestecă manual cu restul de făină și cu migdalele, pe un blat de bucătărie, tapetat cu făină, până ce se obține un aluat omogen, care apoi se rulează. Acesta se introduce în aparatul de fursecuri. Fursecurile obținute se așază în tava.Tăvile cu biscuiți se coc separat (în cazul cuptoarelor cu aer cald, tăvile pot fi coapte împreună).

Durată de coacere: despre 10 - 15 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

3

Biscuiții se scot din tavă și se lasă să se răcească pe un grătar de bucătărie.

  • Nu folosiți migdale curățate și mărunțite de către dumneavoastră, deoarece acestea au mai multă grăsime decât cele din comerț, iar acest lucru va influența consistența aluatului.