Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Gem de căpşuni

Preferatul copiilor

aprox. 6 borcane (250 ml)

grad de dificultate redus 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Gem de căpşuni

750 g căpșuni
5 lămâi
1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker
4 linguri rom alb
500 g zahăr

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Se curăţă lămâile (îndepărtându-se şi partea albă) şi se taie în rondele. Căpşunile se spală, se lasă să se scurgă, se scot codiţele şi se taie în bucăţi mici şi împreună cu rondelele de lămâie se cântăresc (împreună cu căpşunile să formeze 1 kg fructe curăţate).

2

Mod de preparare: Într-o cratiţă se pun fructele şi se amestecă bine cu plicul de Gelfix. Ingredientele se aduc la punctul de fierbere amestecându-se continuu la foc mare şi se lasă să fiarbă cel puţin 3 minute, după care se trage cratita deoparte. Acum se poate adăuga şi romul, după gust. În caz de nevoie se adună spuma formată, iar gemul fierbinte se toarnă imediat până la marginea superioară în borcanele pregătite. Se pune capacul şi se lasă 5 minute să stea răsturnate, cu capacul în jos.

Informații nutriționale pentru rețeta Gem de căpşuni

Per porție / bucată Per 100 g / ml