Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Înghețată de iaurt crocantă

Desert cremos de înghețată cu o cuvertură fină de ciocolată

despre 6 porții

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată de iaurt crocantă

Pentru rețeta de înghețată de iaurt crocantă:

100 g ciocolată cu lapte integral integral
aproximativ 20 ml ulei de cocos de cocos
50 g zahăr pudră
500 g iaurt
250 g brânză Mascarpone (brânză proaspătă italiană) (brânză proaspătă italiană)
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătirea

Se tapetează un bol de desert cu diametrul de circa 16 cm cu o folie de prospețime.

2

Prepararea

Ciocolata se toacă grosier și se topește împreună cu uleiul de cocos, pe baie de apă la foc mic. Zahărul pudră se cerne și se amestecă bine cu iaurtul, mascarpone și zahărul vanilinat. Se toarnă puțină cremă în bol și se presară cu ciocolată topită. Se toarnă încă un strat de cremă care se presară din nou cu ciocolată și tot așa până se termină crema păstrând la final puțină ciocolată. Desertul astfel preparat se congelează minim 4 ore.

3

Decorarea

Desertul se răstoarnă pe un platou și se desprinde folia. Ciocolata se topește din nou și se împrăștie decorativ peste desert. După dorință se poate garnisi cu fructe proaspete.

Informații nutriționale pentru rețeta Înghețată de iaurt crocantă

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii