Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Jeleu de agrișe cu piersici

Un jeleu dulce-acrișor

4 borcane 250 ml

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Jeleu de agrișe cu piersici

650 ml suc de agrișe (neîndulcit, obținut din circa 1,2 kg agrișe)
200 g piersici
1000 g zahăr
1 plic Gelfix Clasic 1:1 Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Agrişele se spală şi apoi se foloseşte o oală cu fierbere rapidă sau un evaporator pentru a obţine sucul de agrişe (sfat: atenţie la instrucţiunile de utilizare a dispozitivului). Se măsoară 650 ml suc. Piersicile se spală, se curăţă de coajă şi de sâmburi, se taie în cubuleţe şi se cântăresc 200 g.

2

Mod de preparare: Sucul de agrişe şi piersicile se amestecă cu Gelfixul Clasic 1:1 şi zahărul, conform instrucţiunilor de pe plic. Se pun la foc mare şi se fierb, amestecând continuu minim 3 minute. Se spumează, iar apoi se umplu borcanele pregătite în prealabil. Se închid borcanele cu capace cu filet şi se lasă circa 5 minute să stea întoarse cu capacul în jos. Pe durata răcirii borcanele se întorc de mai multe ori.

Informații nutriționale pentru rețeta Jeleu de agrișe cu piersici

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii