Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Jeleu de pere

Cu bucăți de pară

aprox. 5 borcane (250 ml)

grad de dificultate mediu 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Jeleu de pere

600 ml suc de pere (neîndulcit), obținut din circa 1,6 kg pere
150 g pere
1 lingură fistic mărunțit
1 plic Sare de lămâie Dr. Oetker
400 g zahăr
1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Se spală perele, se taie în sferturi și cu ajutorul unui vas pentru suc din fructe sau unui aparat cu aburi de făcut suc se extrage sucul (acordați atenție instrucțiunilor de utilizare ale aparatului folosit) și se măsoară 600 ml. Perele se curăță, se taie mărunt și se cântăresc 150 g.

2

Preparare: Sucul, perele, fisticul și sarea de lămâie se pun într-o oală. Se amestecă zahărul cu Gelfix-ul Extra, apoi amestecul se toarnă peste fructe, în oală și se amestecă bine. Sub amestecare continuă, la foc mare se aduce amestecul la fierbere și, amestecând în continuu, se fierbe în clocot minim 3 minute. Se îndepărtează spuma, dacă este cazul, și imediat se umplu borcanele până în margine. Borcanele se închid cu capace Twist-Off, se răstoarnă pe capac și se lasă circa 5 minute în această poziție. În timpul răcirii, borcanele se răstoarnă des de mai multe ori pentru a distribui cât mai uniform bucățelele de pere și de fistic.

Informații nutriționale pentru rețeta Jeleu de pere

Per porție / bucată Per 100 g / ml